Ce cura se potriveste afectiunii pe care o am?

Cura cu oua de prepelita, asa cum am spus intr-un articol anterior, este recomandata pentru prevenirea sau chiar tratarea unor afectiuni destul de grave. In functie de gravitatea afectiunii, se recomanda o anumita cura.

Ulcer - aceasta afectiune este o excavatie la nivelul mucoasei gastrice sau duodenale. Aceasta boala este intalnita cu predilectie la tineri. Pentru aceasta, se recomanda cura cu 120 oua de prepelita.

Tulburari digestive - fie ca aveti arsuri la stomac, gaze excesive sau colonul este lenes, cura cu oua de prepelita regleaza aciditatea gastrica si digestia, deci sunt un real beneficiu in astfel de probleme. Pentru astfel de tulburari se recomanda cura cu 120 oua de prepelita.

Arteroscreloza - este unul din factorii principali care duc la aparitia bolilor cardiovasculare (angina pectorala, cardiopatie ischemica, infarct miocardic, accident vascular cerebral, arteriopatie obliteranta). Pentru prevenirea sau chiar tratarea acestei afectiuni, se recomanda cura cu 240 oua de prepelita.

Astm - este o boala inflamatorie a cailor respiratorii, intalnita foarte des in zilele noastre, mai ales la adultii tineri. Astmul provoaca crize repetate de respiratie suieratoare si este insotita de dispnee, tuse si senzatie de presiune pe piept. In astm se recomanda punerea in aplicare a unei curi cu 240 oua de prepelita.

Anemia - datorita complexului de vitamine si minerale pe care oul de prepelita le contine dar si aportului de fier si fosfor acesta este indicat pentru tratarea acestei afectiuni prin cura cu 240 oua de prepelita.

Scleroza coronariana - este o boala destul de grava, de cele mai multe ori ireversibila, dar care poate fi ameliorata cu succes. In scleroza coronariana este recomandata cura cu 240 oua de prepelita.

Colesterolul - pentru cei ce se stiu cu un nivel crescut de colesterol se recomandat tratamentul cu 240 oua de prepelita. In plus, este de preferat sa se consume si carne de prepelita deoarece aceasta este scazuta in grasimi.

Hipertensiunea arteriala - este una din bolile secolului, intalnita atat la adultii tineri (din cauza stresului) cat si la cei mai in varsta. Pentru tratarea si prevenirea hipertensiunii arteriale se recomanda cura cu 120 oua de prepelita.

Piatra la rinichi (Litiaza renala) - cura cu 240 oua de prepelita poate ajuta in eliminarea pietrelor de la nivelul rinichiului.

Diabet - consumul de oua de prepelita reface organismul si regleaza nivelul zaharului din sange Pentru tratare si prevenirea diabetului se recomanda cura cu 240 oua de prepelita.

Tuberculoza - cura cu 240 oua de prepelita este un adjuvant in tratamentul impotriva TBC.

Nevroza - consumul de oua de prepelita revitalizeaza organismul indiferent de varsta si prelungesc viata, rezolvand nevroza si asteniile nervoase. Pentru tratare si prevenirea nevrozelor se recomanda cura cu 240 oua de prepelita.

Boli hepatice - in orice terapie, indiferent de varsta, alimentatia este esentiala iar ouale de prepelita nu sunt medicamente. Datorita complexului de vitamine A, B, D3, E si fosfor, fier, calciu, ouale de prepelita protejeaza ficatul si grabeste regenerarea acestuia. In afectiuni ale ficatului se recomanda cura cu 240 oua de prepelita.

Potenta - ouale de prepelita au un beneficiu recunoscut si asupra potentei. Cura cu 240 oua de prepelita este considerata a fi Viagra naturala.

Caderea parului - este o problema des intalnita, mai ales la barbati. Pentru mai multe detalii despre tratamentul cu oua de prepelita impotriva calvitiei, citeste articolul "Tratament cu oua impotriva caderii parului"

In plus, carnea de prepelita este una fina si foarte apreciata in gastronomie, si este recomandata mai ales celor care doresc sa tina o dieta sau celor suferinzi de obezitate, diabet etc., deoarece continutul acesteia este scazut in grasimi si colesterol.

0 raspunsuri:

Trimiteți un comentariu